Reducerad kapacitet i december (vecka 52)

Hemi Heating kommer att ha en reducerad kapacitet under vecka 52, vilket alltså är sista veckan i december 2019. På grund av många sammanfallande röda dagar väljer vi att stänga företaget under juletiden. Vi vädjar till våra kunder att ha ett visst överseende med detta och försöka planera in sina beställningar/projekt så att det inte »»»»»

Sommarstängt v. 29, 30 (2019)

Nu i sommar stänger vi här på Hemi Heating vecka 29 och 30, detta innebär som föregående år en reducering i kapacitet i både juli och augusti. Se därför gärna till att planera in viktiga projekt och beställningar så att de inte blir lidande av vår minskade arbetsstyrka och därmed förlängda leveranstider. Ni är förstås »»»»»

Produktion i högvarv – utmärkt månad!

Hemi Heating’s produktion går för närvarande på högvarv, projekt från många olika hörn av världen sammanfaller och vi är väldigt glada över denna utveckling. På så vis kommer även våra nya rekryteringar inom sömnadspersonalen väl till hands då alla får hoppa in och samarbeta. Vi tackar våra kunder och hoppas på ett fortsatt samarbete mot »»»»»

Sökes: Teknisk ute-säljare / Export!

Vi söker dig som vill jobba som säljare mot vår exportmarknad i en kundnära, självständig roll! Lite kort om oss: Hemi Heating AB är ett företag som tillverkar och utvecklar kundanpassade flexibla värmesystem för industri och forskning, främst på den europeiska marknaden. Fokus ligger på hög service och kvalité. Kundnyttan med våra produkter är bl. »»»»»

Semesterstängt v. 29-30!

Hemi Heating AB planerar för semesterstängt v. 29-30 samt reducerad kapacitet 2 veckor innan och efter denna semesterperiod. Detta innebär förstås en begränsad kapacitet för ordrar och leveranskraft under den utsatta tiden. För att vi ska kunna ge bästa möjliga tekniska support så uppmanar vi kunder till viss framförhållning innan semestern. Vi önskar er en »»»»»

Hemi Heating AB / NIBE Group!

Sedan Februari 2018, ingår nu Hemi Heating AB som ett bolag inom NIBE koncernen. Henry Kvael, Vd Hemi Heating AB: ”NIBE Industrier är en global och stark aktör med verksamhet på fem kontinenter. De fokuserar på en stabil och stark tillväxt genom både förvärv och hållbar produktutveckling. Hemi Heating AB kommer att ingå i affärsområdet »»»»»

January 2018 – En bra start!

I vanliga fall börjar de nya året i maklig takt men Januari blev en fin månad! Vi är förstås väldigt glada och nöjda med resultatet, förhoppningsvis så förutspår det ännu ett starkt år för oss!   Det är alltid viktigt för oss att fortsätta med utvecklingsarbetet för att försöka bättra oss på alla sätt och vis.