Elmontör / Elektriker / Apparatskåpsbyggare sökes!

Vi söker dig som vill jobba med att kontaktera, testa och värma ur våra kundanpassade värmesystem!

Dina Arbetsuppgifter

Du blir en viktig länk i vår tillverkning av flexibla ytvärmesystem. Innan värmarna försluts, kommer du att skarva varm-kall kabel, övertemperatursskydd, temperaturgivare och montera olika typer av kontaktdon för el och styranslutning.

Innan produkterna är färdiga för leverans, så kommer du även att utföra urvärmning och kontrollera att produkterna når rätt temperatur med olika typer av temperaturregleringar som våra kunder valt att beställa. För vissa reglersystem får du lägga in parametrar in i menyer.

Din Profil

För detta jobb, vill vi att du ska vara noggrann, strukturerad och praktiskt lagd. Du har gymnasial utbildning med inriktning på el eller elektronik.

Det är en stor fördel om du kan läsa kretsschema och har mycket god datavana.

Du har god vana att hitta tekniska lösningar på de olika krav som våra kunder har. Vi förväntar oss att du behärskar det svenska språket fullt ut, och även engelska i i skrift på teknisk nivå.

Hemi Heating erbjuder Dig

  • Att vara med och utveckla vår elavdelning i vår långsiktiga expansion
  • Utmaningar, där du kan finna smarta lösningar
  • Ett arbete med unika kvalitativa produkter
  • Ett starkt och inarbetat varumärke
  • Ett arbete i ett positivt och engagerat team

Lite kort om oss

Hemi Heating är ett företag som tillverkar och utvecklar kundanpassade flexibla ytvärmesystem för industri och forskning, främst för den europeiska marknaden.

Fokus ligger på hög service och kvalité.

Kundnyttan med produkterna, är att de ska minska processavbrott och underhållskostnader vilket ökar lönsamheten på våra kunders utrustningar och processer.