Vi stänger mellan 24 december och 4:e Januari

Hemi Heating kommer att ha stänger mellan 24 december och 4:e Januari. Företaget kommer även att ha reducerad kapacitet från den 21 december fram tills vi öppnar igen. Vi vädjar till våra kunder att ha ett visst överseende med detta och försöka planera in sina beställningar/projekt så att det inte påverkas negativt av dessa omständigheter. »»»»»

Hemi Heating AB stärker upp försäljning och teknisk design

I vår framtida satsning med att stärka och expandera försäljningen av Hemi Heatings produkter, nyanställer vi Sören Christensen som säljchef.Sören har gedigen erfarenhet av försäljning både inom Sverige och på export inom värmeteknikområdet. Vi ser honom som en stark tillgång, i vår långsiktiga satsning att utveckla både nya befintliga marknader där våra produkter gör skillnad »»»»»

Sommarstängt v. 29, 30 (2020)

Nu i sommar stänger vi här på Hemi Heating mellan vecka 29 och 30 (13/7 till 26/7), detta innebär som föregående år en reducering i kapacitet i Juni, Juli och Augusti. (Mellan vecka 25 t.o.m vecka 33.) Se därför gärna till att planera in viktiga projekt och beställningar så att de inte blir lidande av »»»»»

Vi stänger mellan 23 december och 6:e Januari

Hemi Heating kommer att ha en reducerad kapacitet under vecka 52, vilket alltså är sista veckan i december 2019. Företaget stänger mellan 23 december och 6:e Januari. Vi vädjar till våra kunder att ha ett visst överseende med detta och försöka planera in sina beställningar/projekt så att det inte påverkas negativt av dessa omständigheter. Tack »»»»»

Sommarstängt v. 29, 30 (2019)

Nu i sommar stänger vi här på Hemi Heating vecka 29 och 30, detta innebär som föregående år en reducering i kapacitet i både juli och augusti. Se därför gärna till att planera in viktiga projekt och beställningar så att de inte blir lidande av vår minskade arbetsstyrka och därmed förlängda leveranstider. Ni är förstås »»»»»