Sömmerska sökes!

Lite kort info om vårt företag: Hemi Heating AB är ett företag som tillverkar och utvecklar kundanpassade flexibla ytvärmesystem för industri och forskning, främst för den europeiska marknaden. Fokus ligger på hög service och kvalité. Våra produkter är viktiga för att minska kostsamma processavbrott och underhållskostnader, främst inom forskning och modern elektroniktillverkning Arbetsuppgifter: Sömnad av »»»»»

Offertingenjör sökes!

Just nu söker vi här på Hemi Heating AB en offertingenjör, välkomna att skicka in er ansökan vid intresse via länken här nedan (mer info om tjänsten hittar ni även där): Offertingenjör till högteknologiskt företag – Future Bemanning Sverige AB – Södertälje (recruto.se)

Sommarstängt v. 30, 31 (2021)

Nu i sommar stänger vi här på Hemi Heating mellan vecka 30 och 31 (19/7 till 6/8), detta innebär som föregående år en reducering i kapacitet från 12 Juli till 15 Augusti (mellan vecka 28 t. o. m vecka 32.). Se därför gärna till att planera in viktiga projekt och beställningar så att de inte »»»»»

Vi stänger mellan 24 december och 4:e Januari

Hemi Heating kommer att ha stänger mellan 24 december och 4:e Januari. Företaget kommer även att ha reducerad kapacitet från den 21 december fram tills vi öppnar igen. Vi vädjar till våra kunder att ha ett visst överseende med detta och försöka planera in sina beställningar/projekt så att det inte påverkas negativt av dessa omständigheter. »»»»»

Hemi Heating AB stärker upp försäljning och teknisk design

I vår framtida satsning med att stärka och expandera försäljningen av Hemi Heatings produkter, nyanställer vi Sören Christensen som säljchef.Sören har gedigen erfarenhet av försäljning både inom Sverige och på export inom värmeteknikområdet. Vi ser honom som en stark tillgång, i vår långsiktiga satsning att utveckla både nya befintliga marknader där våra produkter gör skillnad »»»»»

Sommarstängt v. 29, 30 (2020)

Nu i sommar stänger vi här på Hemi Heating mellan vecka 29 och 30 (13/7 till 26/7), detta innebär som föregående år en reducering i kapacitet i Juni, Juli och Augusti. (Mellan vecka 25 t.o.m vecka 33.) Se därför gärna till att planera in viktiga projekt och beställningar så att de inte blir lidande av »»»»»