Sömmerska sökes!

Lite kort info om vårt företag:

Hemi Heating AB är ett företag som tillverkar och utvecklar kundanpassade flexibla ytvärmesystem för industri och forskning, främst för den europeiska marknaden.

Fokus ligger på hög service och kvalité.

Våra produkter är viktiga för att minska kostsamma processavbrott och underhållskostnader, främst inom forskning och modern elektroniktillverkning

Arbetsuppgifter:

Sömnad av specialanpassade värmemantlar. Värmemantlarna designas av våra konstruktörer och alla tyger laserskärs och sorteras innan sömnad. En färdig värmemantel består av olika tyger och isolermaterial samt värmekabel och sensorer. Du arbetar med en modern maskinpark och digitala ritningsunderlag.

Profil/erfarenhet:

Vi ser gärna att du har grundutbildning i sömnad, då vi har höga krav på vår sömnad och hantering av industrisymaskiner. Vi vill att du har lätt för att samarbeta då du ska ingå i ett team av sömmerskor, konstruktörer och montörer. Det är viktigt att du är flexibel och gillar nya utmaningar.

Hemi Heating erbjuder:

Du ingår i ett positivt och engagerat team bestående av 8 sömmerskor, 4 konstruktörer, 4 el-montörer, 2 säljare samt administration. Du kommer att arbeta med en modern maskinpark med 25 industrisymaskiner, anpassade for de olika momenten. Du kommer arbeta med unika kvalitativa produkter, under ett starkt och inarbetat varumärke. Du kommer få internutbildning i vår produktionsprocess. Vi sitter i nyrenoverade fräscha lokaler i Södertälje Hamn.

Tycker du detta låter intressant så kontakta gärna Theresa Kvael (produktionschef).

E-post: theresa.kvael@hemiheating.se
Telefon: 070-7536818