Arbetsuppgifter


Vi behöver förstärka vårt teknik-team med en ingenjör som kommer jobba med både utveckling och konstruktion av våra specialanpassade värmemantlar samt sparringpartner till vår teknikchef. Du har även viss kontakt med kunder för att hjälpa dem ta fram den bästa tekniska lösningen. En färdig värmemantel består av olika lager av teknisk väv och isolermaterial samt värmekabel och sensorer. Efter design skickas filerna till vår egen laseroperatör där all väv laserskärs och sorteras innan sömnad. Inför leverans testar vi alla produkter för att säkerställa att vi efterlever våra höga kvalitetskrav. Du arbetar med IGEMS och Solid Works men om du tidigare har jobbat med andra system, sker upplärning på plats.


Profil/erfarenhet


Vi ser att du har lätt för att samarbeta då du ska ingå i ett team av tekniker, sömmerskor och el-montörer. Teknikavdelningen följer jobben under hela produktionsprocessen och det är därför viktigt att du är flexibel och gillar nya utmaningar samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är ingenjör med inriktning el/matematik/fysik och ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska.


Hemi Heating erbjuder


Du ingår i ett positivt och engagerat team bestående av 4 tekniker, 8 sömmerskor, 3 el-montörer, 3 säljare samt administration. Du kommer arbeta med unika kvalitativa egenutvecklade produkter, under ett starkt och inarbetat varumärke med kunder bland de största aktörerna i världen. Vi befinner oss just nu i en expansiv ScaleUp fas och rätt person har stora möjligheter att påverka företagets riktning framåt. På Hemi Heating har vi friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ATF.


Hemi Heating tillverkar och utvecklar kundanpassade flexibla ytvärmesystem för industri och forskning, främst för den europeiska marknaden. Fokus ligger på hög service och kvalitet. Våra produkter minskar processavbrott och underhållskostnader vilket ökar lönsamheten på våra kunders utrustningar och processer, främst inom halvledarteknologin. Bolaget startade sin verksamhet 1991 och sedan februari 2018 ingår vi i NIBE koncernen. Vi är belägna i Södertälje och är 25 anställda, samt kinesiskt dotterbolag med 15 anställda. Hemi Heating arbetar enligt moderna metoder och sätter medarbetarnas trivsel högt.


Kontaktperson för tjänsten:
Sören Christensen
08 – 554 232 61
[email protected]