Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du är teknisk intresserad och det är ett stort plus om du har erfarenhet inom maskinunderhåll. Du ska ha datorvana och behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Som maskin/laseroperatör hos oss ansvarar du för att förse vår produktion med laserskurna delar, på ett tid- och materialeffektivt sätt. Vi har två lasermaskiner där vi skär i tekniska vävar samt isolering för tillverkning av värmemantlar. Du ingår i ett produktionsteam men kommer främst jobba självständigt efter satta prioriteringar från planering. Du kommer även ansvara för att vår maskinpark av laser- och symaskiner underhålls enligt satta föreskrifter.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg som person, positiv, engagerad och prestigelös. Vi är mycket stolta av att vara certifierade enligt Great Place To Work.


Tjänsten avser heltid dagtid 40h/vecka.


Våra kunder är lokaliserade globalt men med huvudfokus på Europa. Segmentet består till stor del av kunder inom halvledarindustrin, processindustrin samt företag inom den gröna omställningen.
Hemi Heating har sedan starten 1991 utvecklat och producerat kundunika värmeprodukter som levereras över hela världen. Med lång erfarenhet och hög kvalitet är vi idag en av de ledande aktörerna av flexibla ytvärmesystem, som minskar processavbrott och underhållskostnader för våra kunder. I Södertälje finns vårt Hemi Team av sömmerskor, tekniker, elektriker, säljare och administratörer som har ständig fokus på att hitta den bästa värmeeffektiva lösningen till våra kunder idag, samtidigt som vi utvecklar nya värmeprodukter för våra kunders framtida behov. Sedan februari 2018 ingår vi i NIBE koncernen och har ett kinesiskt dotterbolag.


Vi är certifierade enligt Great Place To Work och på Hemi Heating sätter vi medarbetarnas trivsel högst. Vi arbetar enligt moderna metoder och är i början av en spännande Scale-Up fas som ger rätt person goda möjligheter att påverka både eget och företagets arbete.
Sista ansökningsdag är 28 februari men vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Kontaktperson: Sören Christensen
Mail: [email protected]
Tel: 08-554 232 61