Vi söker dig som har flair för det tekniska och god affärsförståelse, gärna med erfarenhet från industriell produktion. Du ska kunna ta eget ansvar för dina kunder och hela säljprocessen samt vårda relationen med våra kunder som i hög grad återkommer med nya projekt. Du ska ha datorvana och behärska svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg som person, positiv, engagerad och prestigelös.


Hos oss kommer du i första hand jobba med befintlig kundstock och beräkningar av projekt och på sikt kommer du att bedriva uppsökande säljarbete mot nya kunder. Våra kunder är lokaliserade globalt men med huvudfokus på Europa. Segmentet består till stor del av kunder inom halvledarindustrin, processindustrin samt företag inom den gröna omställningen. Du kommer ingå i ett team av säljare, tekniker och produktionspersonal och vi är mycket stolta av att vara certifierade enligt Great Place To Work.

Tjänsten avser heltid 40 tim/vecka.


Hemi Heating har sedan starten 1991 utvecklat och producerat kundunika värmeprodukter som levereras över hela världen. Med lång erfarenhet och hög kvalitet är vi idag en av de ledande aktörerna av flexibla ytvärmesystem, som minskar processavbrott och underhållskostnader för våra kunder. I Södertälje finns vårt Hemi Team av sömmerskor, tekniker, elektriker, säljare och administratörer som har ständig fokus på att hitta den bästa värmeeffektiva lösningen till våra kunder idag samtidigt som vi utvecklar nya värmeprodukter för våra kunders framtida behov. Sedan februari 2018 ingår vi i NIBE koncernen och har ett kinesiskt dotterbolag.


Vi är certifierade enligt Great Place To Work och på Hemi Heating sätter vi medarbetarnas trivsel högst. Vi arbetar enligt moderna metoder och är i början av en spännande Scale-Up fas som ger rätt person goda möjligheter att påverka både eget och företagets arbete.
Vi genomför intervjuer löpande.

Kontakperson: Rekryteringskonsult Harry Rubino

Telefon 0733-763930

Offertör till Hemi Heating, Södertälje - Rubino Rekrytering